Най-„прясната реколта” „Мис Силикон” е 24-годишната Габриела Попова от Перник. През 2013 година тя спечели титлата „Най-еротичен модел”, като с наградата си направи силиконов бюст за 10 000 лв, с който сега спечели новата надпревара.

Самият конкурс се проведе преди две седмици, а победителката междувременно реши, че вече е „друг човек” и не може да отговаря на твърде „неприлични въпроси”, направи „ревизия” на „традиционните” ми питания и благоволи да отговори на „най-благоприличните”, при това - доста лаконично.

Въпреки това вестник „ШОУ” има дебел архив и реши да публикува част от интервюто й, което тя даде когато стана „Най-еротичен модел” през 2013-та година. Така първата част показва промяната, а втората припомня недалечното й минало, което сега силиконката иска да бъде забравено. Нека читателите ни преценят сами коя от „двете” Габриели повече им харесва и им е интересна!...

- Габриела, „Мис Силикон – 2015” ли е най-голямата титла, която си спечелила досега?
- Да.

- В какви други конкурси си участвала и съответно - какви титли имаш като цяло?
- Преди две години участвах на “Best Erotic Model - 2013” и го спечелих.



- Разбра ли вече, че предишната победителка и твоя съименничка – Габриела Иванова във вече публичен скайп-чат с друга претендентка Ралица Драганчева (наричана „българското Барби”), е споделила, че щяла да предаде короната на „новата овца” - чувстваш ли се като такава?
- Достатъчно интересен е моят живот, за да се интересувам от това кой какво казва и говори - всеки има собствено мнение.

- Сигурно си запозната, че Ралица Драганчева е дисквалифицирана, защото й е „признала”, че ще бъде новата победителка, а Габриела Иванова я изтипосала на снимки дрогирана. Как гледаш на подобни ужасяващи интриги между твоите „колежки”?
- Не ме влекат интриги и скандали, всеки сам преценява за себе си и избира своите приоритети.

- Възможно ли е предварително да се знае победителката? Ти ще кажеш сега, че не си с „връзки”, но през 2013 година с теб направих интервю по повод друга твоя подобна титла - “Best Erotic Model”, чийто организатор отново е Мариана Маринова, както и на този конкурс сега. Какво ще кажеш в свое „оправдание”?
- Няма как да се знае победителката, защото това не са уредени конкурси, а тези скандали според мен са с цел клюка, защото хората в България, това ги влече и интересува.

- През 2013 година наградата ти беше силиконов бюст за 10 000 лв., предоставен от клиниката на пластичен хирург, д-р Ильо Стоянов. Има една испанска теленовела „Без цици няма Рай” - така ли стана и при теб?
- Аз и преди, и след силикона живея в Рай, така че с нищо не се е променил животът ми.



- Поясни материалното изражение на титлата „Мис Силикон” за тази година - какво получи като подаръци или нови пластични интервенции за съответна сума?

- Получих ваучер на стойност 3000 евро, които дарих за кампанията „Аз съм красива”, основана за жени, имащи нужда от интервенции, нямащи възможности и претърпели инциденти.

- От първото ни интервю, за теб съм останала впечатление, че си умно и мислещо момиче. Момичетата, явяващи се на подобни конкурси, са, меко казано, елементарни - как общуваш с тях?

- Благодаря ти. Малко хора допускам в близкото си обкръжение.

- Сега като гледах твои снимки, в сравнение с тези от 2013 година ти сякаш си друг човек - чувстваш ли се различна дори като психика и мислене, другите приемат ли те различно и каква е разликата отпреди?

- Да, външният ми вид е различен, също пораснах. Приоритетите са ми в различна посока, далеч от скандали и интриги, в които бях замесена преди време.

- Косата вече ти е руса, имаш нов силиконов бюст - какви други пластични интервенции или операции имаш?

- Имам филър в устните. Само това е.



- Разкажи нещо за битието и житието си, следваш ли нещо, работиш ли, с какво се издържаш извън конкурсите за красота и пластичните операции?
- Уча икономика, спортувам, а през останалото време се забавлявам с приятелките ми. Обожавам пътуванията, те са новата ми страст.

- Имаш ли си гадже, или смяташ, че сега е моментът да се развихриш с повече от 1 мъж до себе си?
- Не, нямам мъж до себе си. Преди месец се разделих с приятеля ми. Никой не търся, това което трябва да се случи, ще се случи, всичко с времето си. Господ знае от кого да те отдели и с кого да те срещне. За нов конкурс, на този етап не мисля. Това за секса и мъжа не ме кефи, няма отговор.

- През 2011 г. ти си признала, че си правила секс с футболиста Антон Карачанаков от ЦСКА, тогава сподели, че той не бил особено добър в леглото – какво имаше предвид по-точно с думите: „Аз никога и никого не използвам. Както и не позволявам да бъде използвана. Просто го опитах, ползвах Карачанаков. Но за жалост в леглото е много по-бърз, отколкото на терена”...?
- Моля? Кога беше това, нямам такива спомени...

- Имала ли си още интимни изживявания с други футболисти, защото си казала: „Не красавиците се въртят около футболистите, а обратното”?
- Футболистите не са ми критерий за мъж, с времето разбрах, че това не е моят спорт... (cмее се – б. а.)

- Друго твое изказване е: „В момента нямам гадже. Мисля, че съм твърде красива и млада , за да съм само с един мъж!”. С колко мъже си била досега?
- Няма да доставя удоволствие на хората да говоря за личния си и сексуален живот. Каквото правя, остава под завивките.

- На колко години за първи път прави секс и с кого, къде, остави ли трайна следа в теб това преживяване или беше „за да отбиеш номера”?
- Остави следа, да, и продължава да оставя... Нищо не правя с цел отбиване на номера, аз съм момиче със стил, ценя това, което имам и знам какво искам.



- Твърдиш, че мнението на хората не те интересува, че обичаш секса, но нямаш любима поза. Коя обаче е любимата ти манипулация в секса от страна на мъжа към жената, тази, която те кара да примираш от страст и желание и най-много те възбужда?
- Наскоро прочетох Кама Сутра и мисля да се възползвам от някоя нова поза за мен - там има доста нови и интересни... (cмее се – б. а.)

- С кой мъж досега си изпитала най-силния си оргазъм?
- Мъже - бол, оргазми - малко. Само един истински мъж може да изнасили мозъка ти и да свърши в душата ти...

- Твърдиш, че обичаш да доминираш в леглото - по какъв начин? Използвала ли си сексиграчки или пък садо-мазо принадлежности?
- Определено съм доминираща личност - и не само в леглото, а като цяло в живота. За играчките съм „за” - имам нужда от нова! (cмее се – б. а.)

- Падаш си по нестандартния секс, конкретизирай?
- Стандартният секс е за скучните и безинтересни хора, аз не съм от тях.

- Опиши най-нестандартното място, на което си правила секс, или мъж, който е подходил нестандартно и това ти е харесало?
- Прекалено е хубаво, за да си го спомня... И прекалено мръсно, за да го разкажа, защото човекът не е случаен.



- Какви са твоите малки-големи женски тайни, как провокираш мъжете в еротичен и сексуален план?
- Всяка жена има своите малки или големи тайни, моята е само една: аз съм различна, ексцентрична и запомняща се натура. Мъжете не ги провокирам, те сами идват при мен!

- Друго твое изказване е: „Нормално е всяко едно младо и красиво момиче да бъде обгрижвано. Всичко може да се купи с пари или с много пари”. Получавала ли си предложение за секс за пари и евентуално за каква сума, от какъв мъж, прие ли го, или пък отказа?
- Ако кажа, че не съм получавала - ще излъжа, но когато получих първото такова предложение, определено бях изненадана - човекът, който ми предложи, беше мъжът, за когото мечтаех!...

- А кое е най-неприличното и изчервяващо секспредложение (не срещу пари!), което си получавала?
- Живеем в 21 век - нищо човешко не ми е чуждо. Нищо не е в състояние да ме изчерви, Сесил! Секс във въздуха - как ти се вижда?! (cмее се – б. а.)

- Сваляли ли са те известни личности и кои?
- Разбира се, че да, но не мисля, че е уместно да споменавам имената им.

- С кой популярен мъж би си легнала?
- За български не знам, но бих злоупотребила с Кличко - да ме натисне в ъгъла...

Интервю: Светлана Терзиева - Сесил, Блиц