С джип за повече от 70 бона фучи плеймейтката и носителка на титлата „Мис силикон“ Вероника Никифорова. Тя си купува "Порше", с което сбъдва голямата си мечта да кара мощен и голям автомобил.

Пернишката бръмчалка е запалена на тема автомобили. Преди да си вземе джипа силиконката кара други скъпи модели. Напомпаната мацка продава последната си кола BMW и влага всичките пари в джипа, като разбира се доплаща немалка сума. Новата придобивка на Вероника е пълна с екстри, джипът има парктроник, както и други удобства по вкуса на изкусителката.

Вероника пътува много и за нея е важно колата да е стабилна по пътя, особено през зимата. Затова се спиране на джип. Пернишката бръмчалка наскоро успя да пребори Ковид 19. Силиконката хваща китайски вирус, но го кара без тежки си.

Вероника има куп подобрения по тялото си. В гърдите си брюнетката налива 1200 кубика силикон. Никифорова има корекции и в устата си. За тунинга си тя вади парите от собствения си джоб, пише „България Днес“. Плеймейтката е студентка по право в Благоевград. След като завърши, мечтае да се реализира като нотариус.