22-годишната столичанка Теодора Атанасова е новата Мис Туризъм. Тя ще представи България догодина в световната надпревара в Малайзия.

Блондинката е изключително щастлива от триумфа. Професионална плувкиня е и има диплома от спортно училище. Тя е съименничка на фолкпевицата Андреа, която проби в светските среди преди 12 години, печелейки същия конкурс "Мис Туризъм" с инстинското си име Теодора Андреева.

"Много я харесвам, тя е една от най-успелите жени в своя бранш. Определено бих искала да съм точно толкова успешна в моите начинания", сподели пред България днес" Теа.

Мечтата й е слеващата година да бъде коронясана като Мис България. Споделя, че че тазгодишната победителка Тамара Георгиева е достойна за тежестта на короната.

"Пожелавам й една година, в която наистина да се реализира като достойна носителка на титлата - с благотворителниинициативи и подобаващо представяне на световния финал "Мис Планет 2018". Тайничко си мечтая догодина да я наследя като носителка на короната на "Мис България", казва още Теодора.

Преди няколко дни се проведе и друг конкурс - "Мис Секси Зима". ПОбедителка стана 24-годишната брюнетка Нора Господинова, която се занимава с внос на екстеншъни за коса.