Плейбоят Валери Божинов си намери майстора. Прясно разделеният с Николета Лозанова футболист неуспешно се опита да свали българската кандидатка за Мис Вселена Радостина Тодорова.

Божинов хвърля око на надарената красавица от Враца още преди година и половина, когато тя е избрана за Мис Национален отбор по футбол. В ролята си на талисман на отбора Радост редовно се появява покрай събиранията на тима и Валери успява да се запознае с нея, пише „България днес”. След като се раздели с Николета през тази година, Валери решава да плени 20-годишната красавица на морето. Той е сред редовните посетители на заведението в Слънчев бряг, в което като хостеса работи сексапилната Радост.



Приятелките на девойката разказват как на няколко пъти плейбоят се опитал да изкуши мацето с неприлични предложения за нощувки в неговия хотел. Красавицата обаче деликатно го отрязвала с мотива, че не трябва да смесва удоволствието с работата си като талисман на националния отбор. „Той си мислеше, че Радост ще е поредната му лесна бройка, но е далеч от истината”, коментират аверите на мацето. „Тя не е като повечето миски и не е толкова глупава да се върже на елементарните свалки на такива като Божинов”.

Все пак футболистът се надява, че при бъдещите им срещи ще успее да покори красавицата.

Снимки: Трибали, Фейсбук, Andriana Photography