От известно време в медийното пространство се носят слуховете, че актрисата от сериала "Кварталът на богатите" Миша Бартън го е закъсала с парите.

Оказа се обаче, че положението е доста по-сериозно, отколкото близките на звездата са предполагали. Тези дни папараци засекли Миша и нейна приятелка, докато двете пазарували в супермаркет. Мацките явно били прегладнели, защото решили да похапнат на крак от нещата, които били натрупали в пазарската количка. След като изчакали да им дойде редът на касата, за ужас на актрисата, посттерминалът отхвърлил кредитната й карта.

Миша Бартън се опитала да излезе от неловката ситуация и подала на касиерката другата си карта, но парите в нея също се оказали недостатъчни да покрият сумата от покупките. „Тогава тя отвори портмонето си, тъй като реши да плати в брой, но то беше празно. Личеше си, че й се искаше да потъне вдън земя“, разказал един от очевидците.

„На помощ й се притече нейната приятелка, която плати за всичко. Миша изглеждаше страшно унизена и не посмя да вдигне глава, докато не излезе от магазина“, допълнил мъжът.

За финансовите проблеми на Миша Бартън се говори не от вчера. Преди няколко седмици тя се принуди да обяви дома си в Бевърли Хилс за продан. Причината е, че актрисата нямала средства, за да покрива месечните си разходи по къщата.

източник: bliasak.bg