Скандалната българска актриса в Италия Мишел Бонев си е опънала бръчките за предстоящия си 50-годишен юбилей. Тя се завърна у нас след близо 10-годишно отсъствие. Кацнала е преди няколко дни в София. Снимки от престоя й в родината се появиха в социалните мрежи.

На повечето кадри тя позира с широка усмивка, с приятелки от миналото. Впечатление създава и новата визия на Драгомира, както е истинското й име. След леки интервенции тя изглежда с няколко години пo-млада, а от бръчките и леките несъвършенства по кожата й няма и следа.

„Животът продължава и скоро ще свалим тези маски, които бяха от съществено значение да ограничим пандемията от COVID-19. Това е моята първа снимка с маска, надявам се и последната. Пожелавам на цялото човечество да се възстанови от този вирус. Преди всичко хората отново да станат такива, каквито бяха“, пише под един от последните си постове Мишел.

Само няколко часа по-късно, въпреки че е пристигнала тайно и без много шум, тя споделя още един кадър. Част от женската компания са звездите на Hoвa телевизия - водещата на „Новините“ Невена Василева и синоптичката Лора Георгиева, пише „Телеграф“.

За последно бургазлийката беше за по-дълго на родна земя през 2011 г., когато избухва грандиозният скандал в продукцията „Сбогом, мамо“. Разправията около финансирането на лентата доведе до оставката на тогавашния шеф на Националния филмов център Александър Донев. Във филма Мишел си партнира с голямата българска актриса Татяна Лолова, която ни напусна през март.