Американската актриса Мишел Пфайфър, която има две пораснали деца Клаудия на 20 и Джон на 19 години, призна, че чувства къщата си празна, след като двамата са се изнесли и отишли в университет, но сега пък никой не й пречи да се разхожда без дрехи.

"Трудно е, когато децата вече не са у дома, но сега мога винаги, когато пожелая да се разхождам гола. Това е нещо хубаво", сподели носителката на "Златен глобус".

55-годишната Пфайфър си взе дълъг отпуск от снимачната площадка през 2003 г., за да се посвети на отглеждането на децата си. Тя обясни, че продължителното й отсъствие от екран е причинено и от липсата на добри роли в Холивуд.

Актрисата, чиято кариера е продължила над три десетилетия, смята, че в днешно време е много трудно жена да направи дълготрайна кариера в шоубизнеса. Точно заради това тя не съди звезди като Майли Сайръс. Според Мишел "лудориите" на певиците не са толкова лоши, колкото ги приема светът.

"Не съм много сигурна в това, че младите звезди се държат зле. На първо място границите са изместени и вече стереотипът кое е приемливо не съществува. За да направиш нещо наистина шокиращо в днешно време, трябва да положиш големи усилия и да стигнеш до крайности", смята звездата, пише БГНЕС.