Мишо Шамара сериозно е закъсал със здравето в САЩ. Бившият рапър, който понастоящем е тираджия, е попаднал в болница в следствие злоупотреба с наркотици, съобщава столичен седмичник.

Шамара никога не е криел, че употребява опиати, но в последно време направо прекалявал. След последния му алкохолен запой, придружен с обилно количество наркотици, Мишо припаднал и осъмнал в спешното отделение.

Свидетели докладват, че въпросната вечер Шамара изпил бутилка уиски, употребил и кокаин, който смесил с други неизвестни опиати. В един момент му прилошало и се строполил през смаяните погледи на близките си. Лекарите в спешното го приели в много тежко състояние и го задържали няколко дни в болница, за да го стабилизират.



„Изкара ни акъла! Както си стоеше и се хилеше, изведнъж падна на земята. Помислихме, че е хвърлил топа. Егати ужаса”, коментира човек от обкръжението на Биг Ша.

Сега Мишо бил изключително притеснен, защото при постъпването ум болница лекарите му направили тест за наркотици. Съществува реална възможност полицията да проведе разследване за притежание и употреба на наркотици. Най-голямото притеснение на Биг Ша е властите да не предприемат дело за екстрадиция на него и семейството му в България.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото