Най-красивата омъжена българка и 67-годишният италиански богаташ бяха засечени заедно в Дубай. Двамата се виждат и разговарят в един от най-тузарските клубове в тузарската дестинация - Билионер Меншън. Нощният клуб е перлата в забавленията за чужденци в арабския курорт.

"Харесвам те, Флавио", написа родната миска в своя профил в социалните мрежи под общата им снимка. Мария Вачева не крие, че си пада по Бриаторе, който през 1994 и 1995 г. спечели две поредни титли във Формула 1 като ръководител на тима на "Бенетон". Пилот тогава е Михаел Шумахер.

От публикуваните две снимки явно личи, че мацката и Бриаторе не само позират за снимка, а и разменят нежни слова помежду си. Докато Мария говори на ушенце на Флавио, той нежно е хванал ръката й и я удостоява с голямо внимание. Обстановката е лъскава и скъпарска. И това неслучайно, имайки предвид и името на бляскавия клуб. В превод той означава "Милионерско имение".

Мария Вачева живее във Виена, където върти семейна фирма със съпруга си, а скоро се очаква да отворят офис и в България, споделят близки до избраната за най-красива семейна жена. Мария впечатлява със сексапилно тяло, което поддържа с фитнес тренировки и хранителен режим. Тя ще представи страната ни на световния финал през лятото в Южна Африка, който е най-големият конкурс за омъжени майки в света. През март 205 г. Мария грабна приза "Най-гореща звезда". Красавицата, която пристигна специално от Виена, си тръгна и с още една награда за "Най-стилна звезда".

Мария е на 40 години и има 18-годишна дъщеря. Живее в Австрия с приятеля си Мартин, който има син от предишна връзка. Децата им са на една възраст и четиримата живеят заедно, пише "България днес".

Освен към Флавио, Вачева има аспирации и към Криско. „Обожавам този мъж”, пише тя в социалните мрежи по адрес на рапъра.