Огромната татуировка с християнски символи,в която централно място заема Божията майка, обградена от рози, ангели и кръстове, показа Мисис България 2018 Станислава Андреева. Тя разкри впечатляващата телесна рисунка, докато е на морска ваканция и се разголи за масаж на плажа.


"Татуировката ми е на християнска тематика, защото съм вярващ човек. Хората виждат сексапила ми, но нека знаят, че имам и дълбока душевност. Гълъбите символизират чистотата, а розите - женствеността и любовта", разказа пред "България днес" носителката на титлата "Мисис България". Тя разкри още, че на гърба й е изписана и рождената дата на сина й Никола, с която са много силно свързани. По време на почивката си тя е със симпатичния малчуган и дори си направиха фотосесия на плажа.

Изрисуването на мащабната татуировка е отнело около 50 часа, които са били разпределени в три месеца. "Беше болезнено, но аз съм смела и изтърпях. Все пак важен е крайният резултат и съм много доволна от постигнатото. Вярвам, че християнските символи ме закрилят в живота и в бъдеще ще ми помагат", добави Андреева.