Само няколко дни след като предаде короната на Венета Харизанова, миналогодишната носителка на титлата Мисис България Вселена – Паолина Петракиева, попадна в далеч не толкова бляскава ситуация.

Темпераментната блондинка, която доскоро се изявяваше и като брюнетка, учудила наши източници, които по-време на ежедневната си тренировка в столичен фитнес, случайно станали свидетели на случката.

Напориста девойка тъкмо се опитвала да заговаря съпруга на Мисис България – бизнесмена Ицо Петракиев – Елемага, точно когато самата красавица се появила, за да го изненада.

Това вбесило, иначе винаги милата и учтива Поли Петракиева, която досега старателно се пазеше от скандали.

Тя буквално изгонила с поглед натрапницата, която се изнесла набързо от залата, след което останала до края на тренировката плътно до мъжа си, във видимо, вече добро настроение.

Според запознати, чаровния плейбой, е бил обект на внимание на известни и неизвестни златотърсачки, но винаги твърдял че единственото изкушение, на което се отдава е „уникалната” му съпруга, с която имат и двегодишна дъщеря.

Двойката винаги се появява заедно на светски събития, но явно и в ежедневието Мисис България не трябва до го изпуска от очи.

Снимка: Хайлайф, Пламен Колев