Очарователната Надя Недялкова, която миналата година завоюва титлата „Мисис Бургас“ блесна в царствена фотосесия преди старта на тазгодишното издание на конкурса.

Снимките са дело на модния фотограф Росен Георгиев, а за визията на най-красивата омъжена жена за 2017 г. се погрижиха от ВИП студио Christian of Roma, гримът е дело на топмоделът Рени Радева, която от известно време е в ново амлоа. Надя бе облечена в изящните рокли, част от новата колекция на бургаския дизайнер Мария Диомова.

Рекламната фотосесия бе заснета в 5-звездния Гранд хотел и СПА „Приморец“, който за втора поредна година е домакин на бляскавото събитие.

По традиция то ще се проведе в навечерието на Благовещение и ще събере на едно място най-красивите, умни и успешни дами.
И в момента текат кастингите, в които място могат да открият всички омъжени бургаски жени, успели да открият деликатния баланс между професионалните успехи и щастливото семейство.

Събитието обещава да събере на едно място част от светския елит у нас, на една вечер, пълна с красота, премерен лукс и положителни емоции.