Миска беше обвинена, че краде рецепта на Иван Звездев. Става въпрос за Мис Вселена България 2015 Радост Тодорова. Красавицата, която има собствен канал за видеа в социалните мрежи, беше обвинена в кражба и плагиатство от феновете си. Причината - издекламирала едно към едно рецепта за козунак на топкулинаря Иван Звездев, представена по-рано в негово видео. Радост обяви, че козунакът е по специална бабина рецепта и повтори същите съвети за маята в тестото, каквито и Звездев даде на своите фенове.

"Явно тя и Звездев имат една и съща баба, защото не само рецептата, но и обяснението относно маята, съветите са 1:1", написа вбесена потребителка в социалните мрежи. Мис Северозапад начаса бе залята от гаври и епитети, че е "преписвачка" и "крадла". "Краде рецепти, пък после били на баба й, на чинка й, на тьотка й. Не само, че си присвояват чужд труд, но дори не се опитват да внесат нещо индивидуално в "рецептата" в конкретния случай. Дори и думите на Звездев е взела", възмущава се друга фенка на топ кулинаря.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Zvezdev (@vankata_zvezdev) on

Радост подминава нападките. Пред България днес тя заяви, че не е откраднала нищо, а рецептите съвпадат, защото козунакът е много популярен сладкиш в България. И я клеветят хора, които не са постигнали особени успехи в живота. "Нямам намерения да отвръщам на безпочвени нападки от хора без работа, които подклаждат и създават несъществуващи проблеми. Дано успеят да си оправят живота. Не познавам рецептите или творчеството на Иван Звездев, но не смятам, че той е създателят на традиционната българска рецепта за козунак", избухна Радост.

Самият Звездев гледа на ситуацията благосклонно. "Да е живо и здраво момичето. Така е решила да "покаже" на баба си козунака", ларж е топ кулинарят.