Красивата Вероника Стефанова се появи на парти на Академията за мода, дефилирайки за българска марка. Анжела също бе с тоалет на българската дизайнерка. Моделът събра погледите с шикозния тоалет, само два месеца след раждането. Вероника показа уникална форма и приповдигнато настроение, а гостите не спираха да я поздравяват за хубавата й дъщеричка.


Купонът отбеляза премиерата на книгата на Любомир Стойков 100 срещи с мен“, която съдържа избрани интервюта с професора, публикувани в едни от най-качествените и престижни печатни издания в периода 1993 – 2018 г.
Премиерата на книгата се състоя по време на традиционното лятно парти на Академията за мода – Summer Fashion Party 2019 на 11 юни във „Витоша Парк Хотел“.

Събитието по случай 65-ия рожден ден на популярния естет, журналист и любим професор на няколко поколения студенти по журналистика, връзки с обществеността и моден дизайн, включваше стилен ревю-спектакъл. В него участваха носители на „Златна игла” на Академията за мода, известни и утвърдени модни брандове, както и студенти по мода на проф. Стойков.