Мис България 2013 година Нанси Карабойчева призна, че изпадала в депресии заради вечната си раздяла със своя годеник Добромир Димитров. Емоционалната красавица не можела да приеме, че точно когато има най-голяма нужда от него, той е далеч, разказа тя в предаването „Преди обед”. Димитров, който е част от националния отбор по волейбол, играе в Румъния. Нанси пък вече работи в медийна агенция у нас и затова двамата влюбени не могат да бъдат често заедно.

Спортистът има право на едва няколко седмици отпуск, но все пак успял да намери време да предложи брак на своята голяма любов. Предложението я оставило без думи в първия момент, но тя все пак приела. Очаква се на сватбата да присъстват голяма част от неговите колеги. Ще кумуват голямата звезда в този спорт Цецо Соколов и съпругата му Деляна.

Двете двойки са изключително близки приятели от години и не пропускат случай да се съберат в компания. Нанси, която грабна короната след ожесточена конкуренция в риалити формат, и Добри са заедно от дълги години, още когато красавицата също е част от волейболния свят.
Големият ден за двамата съвсем наближава, но пазят точната дата в пълна тайна. Вече раздават покани на най-близките си, като са избрали стилни бели картички с перлена украса и инициалите им.