В ранните часове на 23 юли в Слънчев бряг избраха новата Мис Силикон. И като след всеки конкурс – настъпи война, силиконовата война.

Бивши и настоящи носителки се хванаха за гърлото, но само във Фейсбук, колкото да се разчуе.

Новата силиконова кралица Боряна Миткова, станала популярна със садо-мазо визията си в дебютното си чалга парче, скочи на бившата Габриела Попова. Подобен скок би направила само учителката й по български език, но сигурно през прозореца. Е, все пак тя е Мис Силикон, а не Мис Правопис.



Сега да погледнем към профила на Мис Силикон 2015 Габриела Попова и да видим как тя е демонстрирала възмущение и се е изказала неподготвена.



Ужас! Явно демократичността на Попова, изразяваща се в това да даде възможност хората да коментират, е „демонстрация на възмущение“. А неподготвеният изказ сигурно е пожеланията за успех? Е, нищо! Все пак Боряна Миткова е и Мис Видин, а в Северозапада властват други правила.

Сега от яростта на новата Мис Силикон да се пазят бившата носителка Джулиана Гани и организаторката Мариана Маринова, които също пожелаха успех на Миткова – груба грешка, която може би е и опасна за здравето им, пише сайтът sekret.bg.