Една от каузите, която претендентките за короната на Мис България 2012 прегърнаха от все сърце, е грижата за бездомните кучета в най-големия общински приют в село Долни Богров, стопанисван от фондация Animal Rescue Sofia. ''Осинови! Подари 4 лапи живот!'' е кампания, подета от първата подгласничка на Мис България 2011 - Деница Стоянова, както и от футболиста от националния отбор - Михаил Александров.

Деница Стоянова от години участва в каузи, свързани с подобряване на грижите към кучетата. С тази мисия тя създава приемственост от миналогодишния конкурс и се опитва да въведе момичетата в дейностите на една истинска Мис България. Кандидатките в ''Пътят към короната 2'' се изправят пред поредното си предизвикателство, ставайки доброволци за един ден в приюта за бездомни кучета в Долни Богров.

Приютът предлага възможност за осиновяване на кученца, лечение, както и за кастрация не само на кучетата от приюта, но и на домашни любимци. Красавиците ще се запознаят с актуалните проблеми, стоящи пред обществото, свързани с липсата на грижа към четириногите. Тази мисия е втора подред за участничките в най-престижния конкурс за красота у нас.

В последните два епизода на риалитито ''Пътят към короната 2'' беше обърнато внимание на проблема с наркозависимостта сред българските граждани.



Тази вечер от 21:00, в поредния епизод на ''Пътят към короната 2'' по TV7, зрителите ще станат свидетели на това как 13 красиви момичета чистят помещенията, къпят, хранят и полагат истински грижи за кучетата.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: