Претендентките за Мис България решиха да натрупат точки като сринат репутацията на Николета Лозанова.

Вили, която на кастингите за конкурса, определи конкурентката си Звезделина като жена с фриволно поведение, отново се прояви като клюкарка и реши да хвърли кал върху съпругата на Валери Божинов.

Тя определи Ни Ло като "много тъпа" жена, която никой не знае с какво е известна. В грозната сплетня се включи и Звезделина, която заяви, че ако си отвори устата, имиджът на Лозанова ще бъде опропастен.

"Аз съм съм сигурна, че тя ще се изкаже за нас", категорична бе Вили. "Айде да го направи, аз ако си отворя устата", заплаши Звезделина.

*Звезделина

В крайна сметка се намеси Миглена, която се опита да стопира грозните интриги и заяви, че не се интересува от Николета Лозанова. Въпреки това Звезделина и Вили продължиха с клюкарстването.

"Всички момичета в залата (б.а. тя тренира художествена гимнастика) искат да са Николета Лозанова", обобщи Вили, имайки предвид, че днешните момичета искат лесна слава и богат съпруг.

"Заради нея 16-годишните момичета са комплексирани и искат от родителите си чанти с табели", допълни я Звезделина.

Любопитен факт е, че Звезделина вече си изпати от клюкарстването на Вили. Последната заяви, че Звезди няма задръжки и прави секс не с един и двама, а направо с осем.

*Вили

Може би и заради интригантския си нрав, Вили е една от четирите номинирани от останалите претендентки за титлата. Втората е Емел. Звезделина и Мелиса също отиват на елиминации, но причината е не номинация от съквартирантките, а несправяне с професионална фотосесия. Момичетата трябваше да се снимат с животни, от които се страхуват, а последните две се представиха най-зле.

*Валери и Николета