Лятото вече е повече от горещо, а на 26 юли от 23:30ч. ще се проведе най-хитовият моден конкурс по морето – Miss Bad Girl 2012.

Организаторка на надпреварата е водещата на предаването "Неудобно" Ива Атанасова, която за трети пореден път е подготвила нестандартно шоу, което  ще привлече родния светски елит в Bedroom Beach. По време на целия конкурс ще звучи черна музика и последните арен би хитове, които превзеха музикалните класации.

В журито на конкурса ще блеснат фолк певицата Траяна, плеймейтката Светлана Василева, топ-моделката Гери Дончева, Мисис България 2007 Мариана Маринова, носителката на титлата Мис Силикон 2012,  най-хитовия диджей в момента DJ Mascota, както и известен футболист, чието име все още се пази в тайна. Към журито се очаква да се присъедини и борецът Краси Кочев, който неотдавна скъса отношенията си с фолк дивата Малина.

Водещ на събитието ще бъде най-популярния роден рапър Биг Ша, по-известен като Мишо Шамара. Той естествено ще поздрави кандидатките и гостите в клуба с новите си парчета. В невероятното шоу ще се включи и Устата с атрактивен балет, който обещава да нажежи страстите в Bedroom.

Десет много лоши момичета ще завъртят главите на гостите с невиждана надпревара, а шоуто ще мине под мотото „Имало едно време...”.  Всяка една от палавниците ще е облечена като героиня от различни приказки, като разиграе собствено шоу, в което ще включи и присъстващи ентусиасти от публиката. На сцената ще оживеят героините от „Спящата красавица“, „Пипи дългото чорапче“, „Малката русалка“, „Снежната кралица“, „Снежанка“, „Червената шапчица“, „Красавицата и звяра“, „Пепеляшка“ и други.
Конкурсът ще премине в три тура. Красавиците ще се опитат да впечатлят жури и публика със своя сексапил и оригинално присъствие на сцената. Идеята е, че и лошите момичета четат приказки и освен това имат своите мечти и място в живота на силните мъже.

По време на конкурса ще бъде направена уникална демонстрация как момичетата могат да следят цялата кореспонденция и да подслушват своите гаджета от разстояние, благодарение на Мобилсофт.

За финал на морското шоу е предвидена бляскава заря.