Тогава легендата има изява в ресторант „Лебеда” в Панчарево.

Поне до момента това е единствената среща с публиката, която певица №1 на България е анонсирала за тази година, пише „Уикенд“.

Миналата година по това време графикът на Лили вече беше препълнен от участия, включително концерт в Зала 1 на НДК, която се продаде до последната седалка месеци преди събитието. 2017-а обаче е пълна противоположност откъм изяви на голямата звезда на българската сцена. Тя като че се е оттеглила от работата си и, ако пее някъде, вероятно е за много висок хонорар на частни партита.

Подобни прояви обаче, ако въобще съществуват, певицата не обявява в общественото пространство, защото са предназначени за ограничен кръг хора и билети за тях не се продават. Откъм срещи с феновете си тя е меко казано пестелива. Под въпрос тази година са дори редовните й от известно време насам изяви, спонсорирани от новия й най-добър приятел – милионера Димитър Тодоранов.

Певицата очевидно е решила поне засега да си даде почивка откъм публични изяви.

Според много от познатите й, това се дължи до голяма степен на факта, че близо 78-те й години вече ясно личат на лицето й въпреки намесата на всички постижения на естетичната хирургия и дерматологията. Примата избягвала да се показва пред хора, защото не се харесвала. Тя упорито отказва интервюта пред камери, освен при специално подготвено осветление, което крие голяма част от лицето й.