Кристиян Кирилов, по-известен като Митака от приключилия тази пролет риалити сериал на Нова телевизия „София ден и нощ“ загърбва ергенския живот и ще се жени. Причината е, че приятелката му – фолк певицата Джулия е бременна, твърди „Лайфонлайн”. Lupa.bg установи от техни близки, че слуховете са верни - певицата наистина е в 4-ия месец на бременността си.



Макар че връзката им още не е навършила година, булката вече е бременна. По тази причина двойката културист и чалга певица са решили да официализират отношенията си за бъде детето им „законно“. Сватбата е насрочена за 29 септември в София и според запознати ще бъде сравнително скромна заради неголемите възможности на младоженците и техните семейства.

Митака и Джулия се запознали в Инстаграм преди година, след като певицата първа писала на мачото. Излезли няколко пъти и след това се загаджили. Още преди няколко месеца Жулиета, както е истинското име на изпълнителката, смени фамилията си на Кирилова в социалните мрежи. Двойката записа и обща песен, която обаче не се хареса на аудиторията. Преди да се хване с Кристиян Кирилов, Джулия имаше връзка с певеца Фики Стораро.