Бившият бос на ЦСКА Димитър Борисов-Митьо Гърнето е стоварил юмрук в главата на малката щерка на митичния Фатик - Адриана в понеделник вечерта в луксозен бар срещу гранд-хотел "София".

Това разкриха очевидци на случката. Според тях тежкият удар размазал физиономията на 16-годишното момиче и от носа му потекла кръв, пише pik.bg.

"Борисов беше пиян. Държеше се неадекватно и се клатушкаше. Удари Ади без никакъв повод", разказа свидетел на грозната случка. Все още не е ясно какво е отключила агресията у бившия собственик на най-успешния роден клуб, за да посегне на девойката. Явно все още смята, че в България са на мода мутренските изпълнения от 90-те години на миналия век.

Адриана Тюркмен празнувала рожден ден на приятелка и по едно време решила да отиде до тоалетната. Пред сервизното помещение тя се засякла с Митьо Гърнето. Когато я видял Борисов без да каже и дума я фраснал силно в лицето. Момичето се свлякло безпомощно на пода, а Митьо Гърнето напуснал заведението подкрепян от гардовете си.

След инцидента, Адриана Тюркмен била отведена в Съдебна медицина, където лекарите описали травмите й.

"Моята клиентка е ударена в лицето без да има никаква причина. Тя има кръвонасядания по лицето, в следствие от удара. Имаме съмнения, че Адриана е получила комоцио. Подали сме жалба в Първо РУ в София. Очаквам за случая да бъде уведомена прокуратурата и да бъде образувано досъдебно производство за хулиганство и причиняване на лека телесна повреда", заяви пред ПИК адвокат Косьо Симеонов.

Припомняме, че Адриана има по-голяма сестра - Александра Тюркмен.