Митко Шестака от „Фермата” проговори за личния си живот и семейството си в интервю за „Минаха години”. Винопроизводителят се радва на хармоничен брак и три деца-две момичета и момче. „Съпругата ми ме е дарила с три деца, които отгледа много добре. Сега вече и тя иска да развива свой бизнес, а аз съм насреща, за да й помогна. Родът на баща й е от село до Мелник, тя бе на гости на баба си, когато се видяхме за първи път.

Засичахме се още няколко пъти и я харесах. Аз предпочитам по-закръглени жени. И тя ме забеляза, защото аз съм убеден, че „мъжете харесват, но жените избират”. Тайната на нашето хармонично съжителство е компромисът, които правим и тя, и аз. Ревността е много гибелна. Ако семейството има една цел, а не всеки да гони неговата, нещата се случват”, доверява участникът, който всички нарекоха бащата на „Фермата”.

Пословичният работохолик бачка от пет годишен, когато започнал да помага на семейството с нижене на тютюн. Той е категоричен, че никога не е бил изкушен да напусне Мелник и да търси препитание в големия град.