Един от най-забавните радиоводещи у нас – Митко Павлов, е на път да се завърне в телевизионен ефир, след като предаването му падна от ТВ7 преди 6 месеца.

„Комисията Павлов“ беше свалено от програмата на ТВ7, „малката Митанка“, както често се нарича самият той, е в непрекъснати преговори с шефовете на всички големи телевизии, пише в. „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

Павлов е искал да си издейства да води подобно на предишното предаване – 30-минутен сатиричен анализ на събитията от деня, но тв шефовете били категорични, че за такъв тип шоу програми вече нямало място в ефира.

Митко е бил засичан и няколко пъти да излиза от офиса на „Седем-осми“, фирмата на Слави Трифонов, но явно срещите не са имали резултат, защото от есента веселякът ще изненада феновете си и ще изгрее в ефира на националната телевизия.

„Севда Шишманова му е предложила да води следобедното предаване „Неделя по 3“ и той най-вероятно ще се съгласи, защото телевизията си му е тръпка“, разказаха близки на Павлов.

Неделното токшоу не успя да стане особено популярно, въпреки че съществува от няколко години. Текучеството на водещи, както и липсата на ясна концепция попречиха на предаването да се наложи и в телевизията майка се надявали Митко да го съживи. До момента водещи на „Неделя по 3“ са били Камен Воденичаров, Александър Сано, Андрей Захариев, Мария Силвестър и дори спортната журналистка Люба Пашова.