„Мариана Попова е една селянка от Казанлък и не е никаква певица".

Това заяви пред Нова телевизия Митьо Пищова в коментар на случващото се напоследък във „ВИП брадър".

Многократният кандидат за кмет на Велико Търново определи държанието на Юлиан като „бебешко", а Ники Мартинов, който вчера бе изгонен от Къщата, нарече „лигльо и комплексар".

Пищова посочи като свой фаворит Багата и коментира, че той ще спечели с непринуденото си държание.

„Първият конфликт с тризначките ще дойде от Мариана", каза още Митьо.

„За да станеш победител във „ВИП брадър", трябва да минеш през доста унижения", заяви пък изгоненият от Къщата Ники Мартинов в предаването „На кафе".

Той не скри задоволството си от решението на зрителите да го извадят от играта. И призна, че участието му в шоуто е било много по-лошо, отколкото е очаквал.

„Аз съм човек на свободата. Дневната ми програма включва какво ли не, но не и седене на едно място", каза още Ники. Той отрече между него и Бони да има етнически конфликт.

„Предаването се заигра малко повече с темата за етносите, но тя беше преекспонирана. Никога не съм казвал, че мразя циганите. Бонка разправяше тези неща и сега трябва да си носи отговорност за думите", коментира Ники.

Той подчерта, че стои зад думите си, че „чалгата вреди на обществото" и неразбирателствата му с Бони идвали от факта, че тя е типичен представител на чалгата.