"Предплатих си гроб за 1500 лева. Не искам, ако умра, близките ми да се чудят откъде да извадят пари. Ще бъда положен до дядо ми в семейна гробница във Велико Търново".

Това сподели пред в. "България Днес" Митьо Пищова. Мрачните мисли обзели търновския бохем сваляч по време на поредния му престой в болница. В лечебницата в Бургас любимецът на народа попадна след оргия с четири манекенки в Слънчев бряг, според култовия му разказ.

Пищовлията се забавлявал в джакузи с шампанско и сметана, която пиел от сочните гърди на сексапилните бръмчалки, когато му прилошало и се наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ от Несебър заради сърдечна недостатъчност.

"Бях умрял! Спасиха ме с последни сили. Пускаха ми токове, системи ми вкарваха, какво ли не правиха. Благодаря на докторите, че ми върнаха живота! Ако иска Господ, да ме прибира, когато пожелае, но аз искам разврат, групов секс постоянно. 500 лева давам на моделка за френска любов и секс, безплатен хотел, прясна риба, яхта и всички екстри. 3508 манекенки по списък бяха, преди да припадна на Слънчака", обясни Пищова.

Вчера Митьо бе изписан от болницата в Бургас под съпровода на цигански оркестър. Преди да си тръгне, търновският Казанова почерпи лекарите с печено агне в знак на благодарност за добре свършената работа.

"Платих 6 бона за лечението и престоя, а сега ще дам още 700 лв. за лекарства. Правиха ми коронарография, дупчиха ми сърцето, слагаха ми системи. Шест дни престоях на легло. Отсега нататък трябва да забравя сладкото и соленото, ако искам да поживея още. Ама какво да направя, като сърце не трае без печени агнета и разврат?!', сподели пред вестника неподражаемият Митьо. Преди да си отиде от този свят, Пищова иска да обладае новата Мис Плеймейт 2018 г., която и да е тя.

"Да я оправя, пък да ме прибират после горе", обясни бъдещите си творчески планове легендарният шоумен. Той вече е приписал къщата и колата си на своя 35-годишен син Илиян.

"Момчето е суперинтелигентно, работи в банка във Велико Търново. Не се виждаме често, имам грях към него и се опитвам да го изкупя. Имам и една 18-годишна любовница, на която съм приписал мотор БМВ, да си джитка с него", разказа още Пищова.