Митьо Пищова обяви, че ще се обеси точно на 6 май.

Датата не била избрана случайно.

Тогава цяла България щяла да коли агънца, за да празнува Гергьовден, а той нямал пари не само агънце да си купи, ами и лимонада.

Плейбоят се поболял здраво, направи два инфаркта, едва го спасиха в болницата и сега пия по 20 хапчета на ден. Покрай инфарктите му направили пълни изследвания и установили, че има хипертония, подагра, шипове на колнете и петите, диабет и още поне десет заболявания. Митьо минал на ТЕЛК и му дали 150 лева пожизнена пенсия.

Ами аз с тези пари само хапчетата за една седмица не мога да си купя, ридае пред медиите той. Само водата на джакузито не мога да си платя. Едно време бях с по три четири девойки, сега и с една не мога, защото не знам какво да я правя. От тия илачи питонът ми падна, всичко ми падна, само меракът остана, ама то и за мерак пари трябват, охка бохемът.

Той намеква на стотиците знайни и незнайни приятели, че ги е канил на трапезата си, хранил ги е, поил ги е, а сега като се разболял, всички се разбягали и никой не му се обаждал да го пита как е, има ли нжда от нещо, може ли да му помогне. Бохемът прави тъжна равносметка, че имаш ли пари, имаш и приятели, а съврат ли парите, приятелите се разпръсват на всички посоки и ти затварят телефона.

Явно Пищова съвсем го е окъал, щом започна да дава и платени интервюта или такива, каквито искат да чуят журналистите. Само преди две седмици той сензационно каза, че ще се жени за Мис Украйна, защото много се харесали, а на нея й трябвало българско гражданство. За целта той решил да я вземе за булка, пък и интимно си допаднали. Не че щял да я ограничава, но когато искала, той можел да си изпълни съпружеските задължения.

Сега пък е решил да се беси. Дали сделката с украинската булка се е развалила? Или за някой лев Митьо вече е готов да каже и че ще се самозапали. Пенсията от 150 лева обаче показва, че той има най-много 10 години плащан осигурителен стаж. А е на 59 години…