Митьо Пищова стана абитуриент. Но не на собствения си бал, а на този на 18-годишната красавица Йоана Георгиева от Нови Искър.

Зрелостничката спечели конкурса "Мис Вселена България 2015", организиран от агенцията на Пищова, пише "България днес".

Брюнетката отпразнува с пищно тържество завършването в ресторант в родния си град, а Пищова беше най-колоритният и желан за снимки гост на събитието.

"Родителите на Йоана бяха опекли агне специално за мен. Посрещнаха ме като цар, отношението беше невероятно. Истински кеф за душата. Подарих на абитуриентката от сърце 19 рози, шампанско "Дом Периньон", лачени розови обувки и чанта Версаче", разказа любимецът на народа.

"Освен на Йоана ще бъда на бал и на едно момиченце от дома за сираци във Велико Търново. Тя няма роднини, ще събера в един ресторант още дечица с нейната съдба, за да се почувстват добре и те. Ще й купя най-хубавата бална рокля, чанта и обувки. Ще й подаря огромен букет и едноседмична почивка в Гърция. Цял живот съм бил сирак и знам какво е. Хранил съм много възрастни хора, помагам и на сирачета. Мъчно ми е да ги гледам, а така се чувствам пълноценен като никога", не скри емоциите си Митьо.

Иначе легендарният бохем отново е в топформа, след като прекара месеци наред в болницата, а лекари дори искаха да му ампутират крака след тежка операция на лявото коляно и последвали усложнения.

"Махнах проходилката, сега движа само с бастун. Чувствам се по-стабилен. Сърцето, дробовете, бъбреците и кръвното са на 6. Само да укрепим още малко краката и нямам спиране", похвали се Пищова.

След излизане от болницата Пищова, който видимо е отслабнал, се е отдал на забавления с любимите си манекенки и трапези така, както всички го познават в доброто старо време.