Надареният болярин Митьо Пищова за пореден път е решил да се жени, издадоха негови близки.

Въпреки че само миналата година претърпя два неуспешни опита да прилъже млади красавици и дори яде бой, той не се е отказал и със свойствената си упоритост продължил да търси изгората на своето сърце.

Сега слуховете говорят, че е успял да прилъже изключително сексапилна манекенка, която била готова на всичко за слава, пари и големия му питон. Девойката се отличавала с голяма красота и пищни форми, а според запознати била и доста кадърна в леглото.

Свалячът от Търново обаче така и не искал да оповести пред обществото името на новата си годеница, защото се страхувал от зли очи и хорска завист.

Заявил категорично, че ако хората научат коя е неиминуемо ще направят нещо лошо, за да не успее в начинанието и този път. Самоличността на манекенката била известна на много малко хора, които със сигурност щели да запазят тайната.

„Няма да ви кажа коя е. Нали видяхте миналата година какво стана? Първо щях да се женя в Троян за Жасмина, а тя се засрами от камерите и избяга в деня на сватбата. Розова лимузина й бях приготвил, ама на – разкандардиса се и дотам! А след това на другата, Рада от Банско, баща й с брадвата се хвърли да ме сече! Заради доброто ми име си затраях, ама всичко беше провал” – споделил любителят на женски прелести.