Митьо Пищова бере душа в търновската окръжна болница!

Лекари спасиха живота на любимеца на народа, след като бохемът се отдал на бурни страсти с любимите си манекенки в джакузито в Арбанаси. Прилошало му, започнал да се задушава и да губи съзнание. Сърцето му излязло извън ритъм и за малко да се случи непоправимото, сподели пред "България Днес" от болничната си стая търновският Казанова.

"Веднага ме откараха в болницата. Биха ми инжекции, сложиха ме на системи и едва оживях. За четвърти път д-р Хараламби Бенов ме спасява, добре че е той. Като поря манекенките, и сърцето ми подскача, получавам задух и ставам много зле. На три пъти ме предупреждава да внимавам, да огранича секса. Или поне да съм по-кротък и пасивен. Ама аз ще умра без жени, не мога без тях. Освен да стана п***раст, то се е видяло", едва промълви с изтощен глас легендарният бохем.



Лекарите размахали пръст на Пищова да спре с подвизите в джакузито още преди три години.

Пищова не се съобразил и продължил с разюзданите си изпълнения. Така цяло лято се подвизавал в Слънчев бряг, където наел тузарски апартамент до най-оборотните заведения в курорта.

"Не стига една, не стига две, ами с четири бях и сега осъмвам в болницата. Ще ме държат тук две седмици, а после в друга болница на края на града ще ме тъпчат още седмица с лекарства и ще възстановявам дробовете и бронхите", разказа още Митьо Пищова.

Макар и на болнично легло, повелителят на женските легла не изневерява на себе си.

"Сутринта в 8 ч. за визитацията дойдоха две малки сладки котета. Луд съм за връзване - положението хич не е добре, аз все за тях си мисля как ще ги прикоткам и ще се забавляваме. Ама така е - Пищова никога не се предава", каза още търновският бизнесмен.

След два дни той ще подари специално изработена икона по негова заръка на болницата. Свещеното платно се изработва от дупнишки майстор и ще украси параклиса на търновското лечебно заведение.



"Много съм набожен и стриктно следвам християнските завети. А като изляза оттук, първо ще вдигна един голям банкет за здраве", сподели любимецът на народа.

Пищова не пропусна да коментира и участниците във "ВИП брадър".

"Най-много ме дразни Евгени Минчев, геят. Зорница Линдарева не е никаква ВИП личност, а е селско магаре. Иначе Йорданка Христова и Ели Гигова са интересните и възпитаните", обяви Митьо Пищова.

Той се точи най-много на плеймейтката Елена Кучкова. Макар и в болница, Митьо се заканва да я разцепи дори и на болничното легло.

"Добре че беше Ицо 100-те манекенки да плати 8000 евро и да я направи Мис Плеймейт. Тая руса фурия с нежно гласче и лъскава кожа ще я побъркам. Имам пари, ще дам колкото трябва. Не вярвам да са повее от 2-3 хил. лева. Тя е малка, лъскава тетрадка, която, като сгънеш, трябва да си платиш. Мога да правя секс с нея цял ден, без да спирам", настърви се донжуанът от Арбанаси.