Памбос Агапиу, Цветелина Грахич и Митьо Пищова специални гости в шестия епизод на импровизаторското шоу  "Младост 5" по бТВ.  

Краси и Иво ще превърнат тяхната квартира в ресторант. Двамата съквартиранти ще изпаднат в много комични ситуации, които няма да позволят на зрителите да си поемат дъх от смях. 

Междувременно докато се чудят къде точно да разположат масите и какво ще е менюто, Иво ще разведри обстановката с лунната походка на Майкъл Джексън, изпълнена по уникален начин, Краси ще се опита да намери главен готвач и сервитьор, а Венета ще направи „инспекция” на заведението.

Памбос Агапиу ще бъде първата изненада за зрителите, който ще влезе в ролята на уникален сервитьор, владеещ много езици и имащ специални умения в много области.

Във втората част на петъчното импровизаторско комедийно шоу, първата гост звезда ще бъде Цветелина Грахич. Тя ще влезе в ролята на приятелка на сестрата на Иво, която я праща, за да получи цялостно обслужване.

Причината за посещението е идеята на Иво и Краси да отворят малък дискретен дом, в който предлагат услуги за дами от всякакви възрасти.

Втората гост звезда в епизода ще бъде Митьо Пищова, чиято роля ще бъде на сводник. Пред какво предизвикателство свързано с Митьо е изправена Венета и как празнуват ситуацията с танца на „Харлем Шейк” Краси, Иво и компания ще разкрият на зрителите на bTV утре.