Влюбена фенка отправи горещо послание към Валери Божинов в социалната мрежа Фейсбук и го покани да й отиде на гости. Провокирана от последната му снимка по плочки и на-дървен пищак, младата дама от Етрополе се показа безкомпромисна към своята съперница Николета и заяви, че е готова на всичко.

''Перфектен! Такива мускули и сила, и мъжественост неустоима, рядко се срещат в днешно време. Момчето наистина не е за изпускане и изглежда доста кораво'' – написа мераклийката, която в своя личен профил уточнява, че има петгодишно синче.

Понеже въпросната снимка на Валери Божинов беше разпространена от жена му Николета Лозанова, нейните дружки на секундата започнаха да я упрекват в лекомислие. Защото всички знаят колко вятърничав е футболистът в отношенията си към жените и като едното нищо ще хукне да гони чужди фусти.

Манекенката обаче смело заяви, че няма нищо напротив Валери Божинов от време на време да забърше по някое и друго парче, стига да е добър в отношенията си към нея самата. Ако продължава да печели достатъчно и е все така грижовен съпруг и баща, никога няма да му направи проблеми, че е излязъл да поергенува за няколко часа. Интересно защо обаче поканата на младата майка бе изтрита за броени минути от профила на Валери, пише skandalno.net.