Любовен триъгълник сложи край на щастливата идилия, която демонстрираше родната манекенка Ирен Онтева, разказва в. "Всеки ден".

След като "запозна" цяла България с възлюбения си Давид Бучолини, мъкнейки го по всякакви светски събития, днес тя е на път да признае поредното любовно поражение в живота си.

От половин година богатият италианец има ново гадже - 25-годишната нашенка Десислава. Според близки до двойката, Давид бил силно привързан към младата жена и я глезел като истинска принцеса. Това изнервило до край властната Ирен, която, за да скрие наранената си гордост, не признавала дори и пред общи приятели, че връзката й с италианеца милионер е пред провал.

Истината обаче не останала скрита. Ни в клин, ни в ръкав, Ирен се върна в родния си дом в столичния квартал "Орландовци" и се затворила, отдавайки се на депресията. В отчаяните си опити да си върне Давид, тя му звъняла всеки ден, правейки се на загрижена за здравето му. Италианецът обаче бил лаконичен и й заявил, че всичко между тях е приключено.

Това няма да е първото интимно разочарование на Ирен. Преди време тя се раздели с напоителни публични скандали с бащата на сина си Кристиан - родния бизнесмен Христо Сираков, известен повече като Ицо Стоте манекенки. Тогава и двамата не спестиха лични обиди, злостни подмятания и развяване на интимно бельо. В крайна сметка, след като се закачи за богатия италианец, Ирен миряса и дори позволи на Христо Сираков да се вижда със сина си и да се грижи за него.