Певецът на "Радка Пиратка" остана сам. Чалга легендата Тошко Тодоров и младата му половинка Миглена са разделени, научи "България днес". Крахът в отношенията им настъпва по-рано тази година, въпреки че двамата имат малко детенце. Разликата в годините им е много голяма и вероятно това оказва влияние за съдбоносното решение - Миглена се изнася от жилището на Тошко и заживява сама с малкото момиченце.

В края на миналата година двамата направиха кръщене на детето, но дори и това не успява да запълни пукнатините във връзката им. Вече няколко месеца Тодоров не може да преживее трудната ситуация и е изпаднал в депресия. "Самотата ми тежи", признава изпълнителят на "Радка Пиратка", който е окуражаван от приятелите си, че не бива да се предава и трябва да продължи напред. Певецът добавя, че знае, че не бива да страда, но въпреки това му е тежко, че животът го сблъсква с поредното изпитание.

Младата Миглена се появява в много драматичен момент от живота на певеца - Тошко Тодоров изпитва финансови затруднения, а за няколко години погребва и двете си дъщери.Приятели на певеца разказват, че се отпускал да посяга към чашката. Но появата на Миглена се оказва спасителен пояс и двамата създават щастливо семейство.

Идилията им продължава едва няколко години, преди да се стигне до раздялата. Положението на изпълнителя се усложнява и от факта, че заведението във Велико Търново, в което имаше участия, дълго време беше затворено заради пандемията от коронавирус