2020 година предложи на всички ни множество предизвикателства, трудности и нереализирани планове и идеи. Младежки театър „Николай Бинев“ не се отказва от мисията си да поддържа българския театър, култура и изкуство в трудните мигове на настоящата ситуация. „Дълбоко вярваме, че най-хубавите, забавни и запомнящи се спектакли са тези, които сякаш вървят срещу течението и срещу съдбата. Съдбата успя няколко пъти да препъне премиерата на най-новата комедия от репертоара на Младежки театър – „Съблечи се за вечеря", поставяйки пред нас различни препятствия.

Е, ние всеки път се изправяхме! Не се отказахме и продължихме с опитите да представим за първи път пред вас този весел, позитивен и създаден с много вкус, любов, усмивки и умение спектакъл”, уточняват от театъра.

Изтънчената и изпълнена с много качествен хумор комедия „Съблечи се за вечеря" вече официално е част от репертоара на Младежки театър „Николай Бинев“, а втората премиера на този прекрасен спектакъл ще бъде на 10-и декември от 19:00 ч. на Голяма сцена. Комедия, на която всички любители на ефирния хумор и стилното забавление трябва да се насладят.

Автор на пиесата „Съблечи се за вечеря" е французинът Марк Камолети (1923-2003), който е автор на повече от 40 пиеси, които са преведени на десетки езици и са поставяни в над 55 държави по целия свят. Само в Париж са изиграни над 20 000 представления на спектакли, създадени по негови пиеси. Пиесата „Съблечи се за вечеря“ е била реализирана в някои от най-големите европейски и световни градове, превръщайки се в постоянна част от репертоара на местните театри в продължение на дълги години. Друга негова пиеса – „Боинг-боинг“(с премиера на 10-и декември 1960 г.) е най-играната френска пиеса според „Книгата за рекорди на Гинес“.

Спектакълът „Съблечи се за вечеря" се реализира под режисурата на Венцислав Асенов, който има зад гърба си множество изключително успешни представления, както в Младежки театър (Към момента в репертоара на театъра присъстват още 2 спектакъла, чиито режисьор е Венцислав Асенов – „Някои го предпочитат горещо“ и „Бременските музиканти“), така и в цялата страна.

Сценографията е дело на Теодора Лазарова, а актьорският състав е прекрасен екип от млади и талантливи актьори от трупата на Младежки театър, които са познати за всички, както от сцената, така и от телевизионния екран, благодарение на множеството си участия в спектакли, филми и сериали. В комедията „Съблечи се за вечеря" можем да се насладим на играта на Александър Хаджиангелов, Ния Кръстева, Юлиян Петров, Гергана Христова, Веселина Конакчийска и Георги Гоцин.

Младежки театър „Николай Бинев“ подчертава, че гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /30%/, продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители. Напомняме на всички зрители, че носенето на маска на територията на театъра и по време на спектакъла е абсолютно задължително.