Емил Бонев е новият режисьор на "Пълна лудница”. След 11 успешни години като директор на Драматичен театър Пловдив, талантливият режисьор и сценарист прие поканата на Маги Халваджиян да стане част от екипа на комедийното шоу по bTV.

"Преди 5-6 години Маги беше прочел и харесал моята пиеса. Предложи ми да направим ТВ сериал и аз естествено приех.

Сега, след като напуснах Пловдивския театър, получих няколко предложения, но без колебание избрах да работя отново с Маги и неговия екип. Още повече, че винаги съм харесвал това, което правят в "Пълна лудница”, сподели Бонев.

Тандемът Емо Бонев и Влади Априлов (главен редактор и сценарист) готви големи промени и изненади в шоуто. Засега двамата не издават подробности, но е сигурно, че ще има нови попълнения - млади и талантливи, но все още неизвестни на широката публика актьори.

Естествено и през този сезон всенародните любимци Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Силвестър Силвестъров, Румен Угрински, Вальо Танев, Мария Сапунджиева, Албена Михова и Сергей Кожухаров ще продължават да са главни действащи лица.Мария Игнатова дори отказа ангажимент в американска кинопродукция поради невъзможност да го съвмести с работата си в "Пълна лудница" и "Господари на ефира".