Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я нарече „поп фолк любов“. Hotnews.bg припомня, че певицата от години излиза с тайнствен мъж, който упорито пазеше от хорското любопитство. Миналата година все пак стана ясно, че това е футболистът Борислав, която е набор на дъщерята на Щерева и е с 25 години по-млад от нея.

През лятото на 2020 година двамата дори бяха набедени, че са се оженили, но Щерева опроверга лъжата. Сега става ясно, че тази любов вече е зад гърба й. "Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края. Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало".

"На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си - хубаво е, приятно ни е - и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: "Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?" От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: "Нищо, седя тук и се чудя к'во да правя". Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя", разказа Щерева за раздялата.