ММА боецът Георги Валентинов натири любимата си - Златка Райкова, заради това, че тя така и не успя да изчисти своята кофти репутация, пише HotАrena.

Макар че днес русата фурия яко се е вживяла в ролята на улегнала жена и успешна дизайнерка и бизнес дама, тя не успя да избяга от образа си на фатална плеймейтка, овършала креватите на знайни и незнайни състоятелни господа. Макар че този факт не тормозел душевно блондинката, Георги смятал, че нейното реноме уронва неговия престиж, а именно - на сериозен спортист, изявяващ се в елитните смесени бойни изкуства.

Още след като стана ясно, че Златка е забърсала атлетичния младеж, той автоматично се превърна не в ММА боеца Георги Валентинов, с когото Златка Райкова има връзка, а в "гаджето на Русата Златка".

А веднъж медиите лепнат ли един етикет, няма сваляне и Георги добре го знае... От упоритост е решил да вземе нещата в свои ръце – да не допуска половинката си Златка да му прави компания в публичния аспект на неговия живот. Става дума за облика на спортиста, изграден в Интернет.

Оказва се, че в профилите в социалните мрежи на Жоро за Райкова място няма. Валентинов има публикувани снимки със свои близки хора, но с плеймейтката няма нито една. В мрежата той я избягва като дявол от тамян, а публикациите му са съсредоточени най-вече върху спортните му начинания.

Критиците са категорични, че боецът се срамува от своята любима и не желае да бъде в нейната сянка. Не ще да бъде известен пред обществото и света като „гаджето“, а като отделна и достойна личност, благодарение на спортните си постижения. Популярното минало на Златка му носи само минуси и затова той предпочитал да стои далеч от него, поне в публичното пространство. В личния им живот само те си знаят как стоят нещата.