Тъжна година изпраща Слави Трифонов. Шоуменът все още не е чул думата „татко“, макар че можеше да има 4 деца, ако жените в живота му го бяха дарили с наследници, пише HotArena. 

От дълги години Дългия страда от мистериозна болест, а страхът, че се предава по наследство, е основната причина да се въздържа от създаването на поколение, писа „Ретро“.

В началото на 90-те той започва бурна любов с известната актриса Силвия Лулчева. Двамата се срещат в НАТФИЗ, а тя току-що се е била развела с първия си съпруг. Решават да заживеят под един покрив – делят малко таванче близо до Женския пазар и кроят планове за бъдещето. Няколко месеца след като се събират, Лулчева забременява. И двамата са в началото на своите кариери и решават, че все още не им е време за наследници. Слави започва да й изневерява и това слага край на отношенията им.


През 1997-а среща психоложката Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея – тя е до него в един от най-тежките му моменти – когато БНТ сваля „Хъшовете“. Изневери от негова страна, както и неуспешна бременност слагат край и на тази връзка.

След това наред бе Галя от „Сатен“, която също е забременяла, но той не бил готов все още за тази важна крачка. След това бе и с Мартина от „Магаданс“, която губи бебе поради притеснения и стрес. Тя продължи живота си с Коко Боксьора, от който роди 2 деца.