Mo’ Horizons създадоха същински фурор с двата си концерта у нас.

Denise M’Baye, Ralf Droesemeyer, Nene Vasquez пристигнаха в четвъртък. Още на следващия ден, групата тръгна към Свети Влас, за първото си изпълнение. В красивата атмосфера на The Lounge Bar, хановерската банда, пренесе темперамента на южните страни. Denise не спря да танцува на сцената и в публиката, което създаде еуфорично настроение във всички. Ralf и Nene й помагаха с присъщата си импровизация на перкусиите и зад пулта.

Изключително позитивни и земни. Mo’ Horizons просто знаят как да се забавляват и как да предадат емоцията си на слушателя, коментираха някои от присъстващите на шоуто.

Самите изпълнители обожават изпълненията си в България. „Тук хората са като италианците, испанците или бразилците. Много сте темпераменти. Невероятни сте“. Такъв портрет изгради на своите почитатели перкусионистът Nene. Заредени с много позитивен заряд от първото си участие в Свети Влас, групата отпътува в събота за столицата.

В София ги посрещнаха много нетърпелива публика на просторната тераса на бар „III етаж“. Под откритото лятно небе, на фона на нощна Витоша. Екзотичната вокалистка - Denise запя, акомпанирана от Ralf, Nene и СтоянРоянов Я – Я, оставяйки всички без думи. Роянов често свири с групата на техните участия в България, като тази формация на Mo’ Horizons е любима на феновете им. „Бяха толкова енергични и страстни“, сподели тяхна почитателка и добави, че не си е представяла по-страхотно преживяване. „Направо са зашеметяващи“, говореха си две приятелки докато танцуваха в близост до Denise. Вокалистката отново не се притесни да бъде близо до хората „които истински я зареждат и правят щастлива“.

Преди всеки от концертите няколко късметлии имаха неповторимия шанс да се срещнат лично със своите любимци. Срещите и в столицата и в Свети Влас бяха изключително емоционални и за двете страни. „Заради това продължавам да свиря“, каза Nene добавяйки, че никога не би сменил работата си. „Хей, плащат ми, за да правя това, което обожавам. За нищо на света не сменям тази професия.“

Концертите на групата са част от поредицата събития на организаторите – Summer Session Concerts. Концепция, създадена с единствената цел, да направи лятото незабравимо. В рамките й ще чуем Touch and Go, Alice Francis, Васил Петров, Тедосий Спасов, Виктор Чучков, както и много други.