Английският супермодел Аманда Казалет разказа, че поп иконата Мадона била влюбената в нея и я преследвала в продължение на две години! Доказателство за това е любовно писмо, подписано от световноизвестната изпълнителка и адресирано до европейският модел, което бе обявено за продан на търг това лято.

Всичко започнало след снимки на клипа към парчето "Justify My Love", в който двете си партнирали в страстна сцена. След това моделът започнал да получава любовни писма от певицата. Ситуацията била смущаваща и британката не знаела какво да направи и как да се справи с нея, пише вестник Sun.

"Тя просто беше сексуално луда по мен и ме преследваше", разкрива манекенката. "Ние само се целунахме страстно пред камерите и всичко тръгна оттам", допълни Аманда, която сега е на 53 години. "Мадона започна да става зависима от мен. Това, което тя правеше тогава, сега може да бъде класифицирано като преследване и сексуален тормоз", разказва още тя.

Носителката на награда "Грами" споделя в писмото си, че Аманда е най-красивата жена в света и добавя: "Не мога да обясня привличането, което изпитвам — но въпреки това, то е там". Моделът разказва, че това е само едно от многобройните писма, които е получила от Мадона.

Мадона, която скоро ще стане на 60 години, била на 32, когато забелязала Аманда на подиума на Жан-Пол Готие в Париж. Красавицата по онова време била музата на топ моделиера. Любовното писмо, писано от Мадона през 1991 г. бе обявено за продан на търг преди около месец. Аукционната къща, която ще проведе търга, даде първоначална цена от 15 хиляди долара за любовните излияния на изпълнителката.