След като вече посветихме цяла статия на колекцията бански на Victoria’s Secret за предстоящия летен сезон решихме, че е редно да ви представим и партито, с което ангелите отпразнуваха въпросната модна линия.

Красиви, сексапилни и усмихнати както винаги Кандси Суонпоул, Карли Клос и Алесандра Амброзио съвсем заслужено се превърнаха в магнит за очите на присъстващите и обективите на фотографите.

Русото изкушение Кандис бе облечена в ефектна рокля с пъстър принт от последната пролетната колекция на Peter Pilotto, която нежно подчертаваше извивките на хубавицата.

Изчистени черни обувки на ток и шикозен кок с детайл плитка завършваха визията на Кандис.

Най-новото попълнение в семейството на Victoria’s Secret Карли Клос изглеждаше великолепно в черна рокля с "cut-out" елементи част от пролетната колекция за 2013 на Cushnie et Ochs. Сексапилната дреха се допълваше от черни сандали на ток с тънки каишки.

За партито лъчезарната Алесандра бе подбрала ефектна рокля с множество инкрустации част от миналогодишната пролетна колекция на Alberta Ferretti. Дизайнерската дреха бе съчетана със светли обувки на ток от Christian Louboutin.

Косата на звездата бе свободно пусната, а гримът й бе нежен и дискретен.

Източник: