Конкурсът „Lady България“ се проведе за единадесета поредна година. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост. Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди - независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива.


За участие в конкурса бяха избрани 12 финалистки от над 100 кандидатки за титлата. Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за деца, болни от церебрална парализа на възраст до 5 години. Те са от "Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа" гр.Перник. Специален гост на конкурса бeше Дара Екимова, един талант, който завладя сърцата на гостите.


Жури в състав Анелия Петкова, Иван Рупчин, Дима Атанасова, Вержиния Кръстева, Емил Бърдаров, Антоан Димитров, Невена Пеева, Лина Картър, Мелинда Сейдия, Мария Петракова, Илиана Динева и Мадлена Иванова определи следните победителки:
- Lady Bulgaria World 2018 – Антоанета Боянова – завършила е интериорен дизайн в Милано, професионален модел;
- Lady Bulgaria International 2018 – Ивана Филчева – студентка в Нов Български университет, специалност „Връзки с обществеността“, обича да кара ски и да играе тенис;
- Lady Bulgaria Universal 2018 - Ива Иванова – студентка в Нов Български университет, специалност „Право“, занимава се с фитнес и здравословно хранене;
- Lady Bulgaria Universe 2018 - Александра Колева – модел, нейно хоби са народните танци;
Лице на организаторите “FAMOUS” – Мелиса Ариф – студентка в Нов Български университет, занимава се арт мениджмънт и изкуство.