Моделът Ива Няголова твърди, че всички кандидат–плеймейтки трябва да минават тест за интелигентност и психотест. Красавицата е убедена, че трябва да има уникален етичен кодекс на плеймейтките, който да ги предпазва от излагациите.

„Напълно подкрепям тези предложения. Наслушахме се и се нагледахме на пошли и просташки прояви от определени плеймейтки, които злепоставяне само себе си, но и всички останали жени като цяло. Затова нека има психотест, защото момичетата трябва да са читави и отделно всяка да си има личен психиатър, който да им следи състоянието”, призова Няголова.

Наред с това, тя предлага и личен педагог за всяка плеймейтка. За да знаят азбуката, химна и столиците поне на европейските държави.

„Нека ги научат какво и как да говорят и да не се държат непристойно. Също така задължително участничките да умеят да събират, изваждат, умножават и делят.

"Както и да познават народните будители, основните български автори и техните произведения. Нека момичетата имат морал и не петнят името на жената”, призовава Няголова.

Самата Няголова е носител на титлата Playmate Replay. И след като грабна първото място заяви, че е редно моделките да имат по-качествено поведение.