Певецът Миро показа съпругата Ели, с която празнуват четири години от своята сватба на любимия на певеца остров Корфу. Изпълнителят неведнъж е поделял, че половинката му, която работи като шеф на ресторант в Лондон не обича показността и мрази да се вижда в медиите. Заради Миро обаче красавицата е направила изключение и той на няколк пъти я показа на почитателите си, като придружи снимките с мили думи и доза смях.

За семейството пътуването до южната ни съседка се превърна в традиция през месец август, след като именно там си казаха заветното „да“, при това в къщата на мечтите си-дома, в който е отсядал писателят Джералд Даръл и който го е вдъхновил да напише „Моето семейство и други животни“.

Изпълнителят на „Някога преди“ радва последователите си онлайн с ежедневни снимки от приказното място, но в желанието ди са покаже всичко допусkа моден гаф, като се показа в прозрачна риза, под която прозираj гърдите му. Подобно облекло бе модерно доста назад във времето, когато Миро е бил дете в Добрич, но със сигурност не отива на утвърден изпълнител.