Моден конкурс ще почете убитата неотдавна журналистка Виктория Маринова. Преди да стане тв водеща, красавицата е имала изяви като манекенка, като е била част от агенцията "Идея Прима". Именно компанията е инициатор на предстоящото в Пловдив събитие - Мис и Мистър Топ лица. Събитието ще се състои в бар Eнканто от 20.30 часа.

Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в нощния живот на града под тепето от години. В журито на събитието до сега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращите отново ще има популярни личности от Пловдив.

Светското събитие ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел именно на Идея Прима, но досега колегите и от агенцията не оповестяваха този факт по морални подбуди.“Вики имаше и модно твпредаване в Русе, което носеше името "Подиум", Яненка Люцканова и Наско Лазаров са кръстници.”, припомни бившият "Мистър Менхънт" Али Алиев. “Досега не съм оповестявал този факт за Вики, въпреки че медиите ме питаха. Не го счетох за морално в този момент”, коментира собственика на агенцията Димитър Увалиев.