Фолк певецът Фики Стораро направо удари дъното с облеклото, с което посрещна новата година. Звездата на "Пайнер" иска да е ексцентричен, но визията му определено е повече от кичозна.

Синът на Тони Стораро се появи в риза с леопардов десен, която беше загащена комично в черен панталон тип потур. Вниманието ни не може да пропусне и обувките му, които също са проява на лош вкус. "Можеше да си спести тази шокираща визия. Но явно не може да избяга от същността си", коментират модни експерти.

Маскирани с нож нападнаха Фики

Любовницата на Фики е разкрита

Съпругата му Гюлджан беше къде къде по-сдържана в облеклото. Тя заложи на бежов тоалет с плисе и черни сандали на висок ток.

Фики обаче беше далеч по-сдържан в пожеланията си за новата година. "Нека новата 2019-та бъде по-мирна, по-толерантна и по-мъдра – всички ние го заслужаваме! Бъдете искрени, здрави и се обичайте! Не пестете усмивките си, бъдете смели, не се страхувайте да грешите! Нека посрещнем новата година с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи и веселие! Честита Нова Година!!!", написа пайнерът.