Години наред сочената за топ звезда на „Пайнер“ – Преслава, кара по познатата схема – носи едни и същи дрехи до пълното им износване. С тази разлика, че сега не ги сменя няколко поредни дни. Наблюдателни фенове разкриха, че в две последователни вечер брюнетката, която наскоро стана майка на момиченце, ходи с една и съща рокля.

Още от четвъртък, докато е имала участие в култова чалготека в Студентски град, красавицата е нахлузила черна рокля, широка в коремната област, но за сметка на това – късичка. Партито е продължило до 6 сутринта. На следващия ден е пяла в оборотно заведение в центъра на София, което също е откарало до към 6 сутринта и на което фолк любимката е била със същата одежда.

Галена бойкотира Пайнера

„Не се ли поти в препълнените клубове, където градусите от присъстващите са значително високи?“, пита фен на изпълнителката на „Да гори в любов“. Очевидно потните жлези на фолк фурията са доста пестеливи откъм секреция или пък звездата пере всеки ден роклята си, за да бъде отново чиста и спретната за следващото й поредно участие.

Още от 2014-а година читателите на HotArena сигнализират как са хващали Преси да ходи с едни и същи дрехи. Легендарно е бялото потниче на Филип Плейн от преди няколко лета, но след днешния, най-пресният случай е отново от текущата 2018-а. На 13 май писахме за черния потник на пайнерката и кожения й червен панталон, с които също изкара доста време, пише Хот Арена.