Джулия Робътс е сред модните икони на Холивуд и винаги е била модел за подражание от страна на почитателките си.

За тях тя разкрива най-пазените тайни, към които се придържа всеки ден в стила си. Актрисата, която е една от най-влиятелните жени в модата, си има собствен списък със златни правила.

1. На първо място звездата признава, че предпочита фалшивите дрънкулки пред истинските диаманти. Тях може да си купува в изобилие според сезонната мода и да е винаги актуална.

2. Вторият съвет, който дава актрисата, е да носите якета. „Можеш да направиш всичко с подходящото яке. Можеш да криеш всякаква визия под него. Дори и на вечерен тоалет придава модерна визия”, казва звездата.

3. Джулия не е почитателка на сутиена. „Когато нося туники, никога не нося сутиен. Така жената винаги изглежда по-сексапилна”, категорична е Джулия.

4. За нея много важни са и обувките. Няма значение колко неудобни са те. „Казвам си: Искам да изглеждам така, а болката няма значение”, признава тя.

5. Нейният последен съвет е да комбинирате спортната и елегантната визия. Така според нея ще можете да сте спокойни, че отговаряте на условията, независимо къде отивате, а и гардеробът ви ще е пълен с универсални дрехи, които лесно се комбинират според случая, вместо постоянно да пазарувате само спортни или само елегантни дрехи.