Подобно на самата церемония, афтърпартитата след наградите предоставят още възможности на известните да се докарат.

Разбира се, много малко истински звезди, които уважават себе си, биха разчитали на собствените си модни инстинкти и повечето биха се възползвали от услугите на някой стилист с подходящи връзки, пише "Дейли мейл".

Но за някои звезди опитите за авантюризъм се оказаха пълен провал. Та, кой ще уволнява стилисти сега?

Дженифър Лопес доказа вкуса си на червения килим, но разочарова с втория си тоалет, къса рокля с пола от пера на Marchesa, която напомняше за нелепата рокля с лебед на Бьорк от Оскарите през 2001.

И Дженифър Лав Хюит направи лош избор с безформената рокля на почти безизвестната дизайнерка на булчински рокли Romona Keveza.

Надипленото бюстие и набраната пола не прилягаха на фигурата й, а бледото червило й придаваше изпит и болнав вид.



*Афтърпарти провал: Дженифър Лопес(Л) не нацели модната мишена в рокля с пера на Marchesa, а роклята на Дженифър Лав Хюит(Д) беше безформена и не й беше по мярка (Снимки: Getty Images/ Guliver)

*Роклята с лебед на Бьорк от Оскарите през 2001

Звездите от "Момчетата от Медисън Авеню" Кристина Хендрикс и Дженюари Джоунс, които обикновено са по върховете на класациите за стилно облечени жени, заложиха на ярко червено и получиха червен картон.

Изрязаната рокля на Версаче, която носеше Дженюари, беше прекалено разголена в областта на бюста, по-подходяща за някое танцово шоу, макар че като най-новото лице на марката, тя едва ли е имала голям избор.

Кристина Хендрикс, която признава, че й е трудно да намира рокли, подходящи за извивките й, беше облечена в Romona Keveza от колекцията за 2008.

Но прекалено големият детайл на рамото беше твърде неподходящ за момиче като нея с толкова извивки в горната част на тялото, а и чупливата й коса, която изглеждаше несресана, може би щеше да изглежда по-добре вдигната.



*Червен картон: актрисата от "Момчетата от Медисън Авеню" Дженюари Джоунс(Л) е облечена по-скоро като за латино танци, а колежката й Кристина Хендрикс(Д) е попрекалила с този акцент на рамото в рокля от Romona Keveza (Снимки: Getty Images/ Guliver)

На Хейдън Пенетиър щеше да й се получи в елегантната тъмно синя рокля, която носи на партито на InStyle, ако не бяха лепенките на зърната й, прозиращи през тънката материя на роклята.



*Странна двойка: Дори когато тя е на токчета, гаджето на Хейдън(Л), украинският боксьор Владимир Кличко(Д) пак се извисява над нея на партито на HBO. За съжаление лепенките на зърната й ясно се виждат под прозрачната рокля на актрисата

На партито на InStyle, британската актриса Тилда Суинтън, известна с ексцентричните си модни решения, не изневери на себе си и се появи в риза, комбинирана с бледолимонова пола на Jil Sander.

Тоалетът не беше достатъчно официален за случая, а и цветът на полата никак не се връзваше с прасковените обувки, които се подаваха изпод нея.

Все пак не беше чак толкова зле, колкото Лейди Виктория Хърви на партито на Weinstein Company. Бледо златистата й рокля с падаща талия изглеждаше евтина и невзрачна в сравнение с елегантните дизайнерски рокли наоколо.



*Разочарование: Тилда Суинтън(Л) не беше достатъчно официална в Jil Sander, а бледо златистата рокля с падаща талия на Лейди Виктория Хърви(Д) изглеждаше просто евтина (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Но не оставайте с впечатлението, че на самата церемония нямаше гафове.

Хелена Бонам Картър, която, подобно на Тилда, винаги има собствен почерк по отношение на стила, странно защо избра да носи 2 различни обувки и кръгли слънчеви очила на събитието. Все пак роклята й на Vivienne Westwood отиваше на готическия й стил в комбинация с черен аксесоар за коса.



*Ексцентричка: Хелена Бонъм Картър с различни обувки, кръгли очила и рокля на
Vivienne Westwood

Разбира се имаше и някои бляскави появявания по партитата, за да компенсират за недоразуменията.

Кели Брук се появи на няколко афтърпартита в тъмно синя рокля по тялото с огромна панделка на гърба.



*Кели Брук отрази няколко партита в дълга тъмносиня рокля по тялото с огромна панделка на гърба (Снимки: Getty Images/ Guliver)

А след наградата за най-добра актриса, Натали Портман замени прасковената рокля на Viktor & Rolf с по-къса и сложи ниски обувки.



*Свежа промяна: веднага след като грабна статуетката за "Най-добра актриса" в "Черния лебед", Натали Портман се преоблече в по-къса рокля и ниски обувки за партитата. Беше съвсем различна от дългата рокля на Viktor & Rolf, която тя носи по-рано за церемонията (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Сред останалите впечатляващо стилни гости бяха Румър Уилис, която носеше рокля на Badgley Mischka, тъй като е новото лице на марката.

Харесахме роклята на Парис Хилтън, но за съжаление не можахме да не забележим, че е попрекалила с изкуствения тен.

*Парис(Л) явно е прекалила с изкуствения тен, а Румър Уилис(Д) беше впечатляващо стилна в рокля на Badgley Mischka (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Селена Гомес носеше червена рокля на Catherine Dean, а Ким Кардашиян избра черна рокля на Nina Ricci.

*Ким Кардашиян в рокля на Nina Ricci(Л), И Селена Гомес в червено от Catherine Dean(Д) (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Вижте видео: